ME&MATS

zondag 21 maart 2021 in Nieuws.

ME&MATS

ME&MATS, een "Say you care" gamma met een bijzonder verhaal.

Astrid, de oprichtster van ME&MATS heeft een missie. Ze vraagt zich dagelijks af: waarom vertellen we mekaar niet vaker hoeveel we om mekaar geven. Waarom lukt het ons niet om dierbaren te troosten in moeilijke tijden? In haar antwoord op die vragen maakt Astrid het haar missie om jou aan te moedigen om vaker te zeggen: "I CARE".

Astrid verloor zelf haar zoontje Mats een half uur na zijn geboorte. Maar na een periode van intens verdriet realiseerde ze zich dat die 30 liefdevolle, overweldigende minuten met Mats wel de gelukkigste uit haar leven waren.

Tot op de dag van vandaag is Mats nog altijd de inspiratie om het leven te vieren en haar liefde en vriendschap te delen. Met complimenten, knuffels, een lach, een traan. Dit is hoe ME&MATS ontstond, uit het besef dat elk moment, hoe verdrietig ook, een gouden randje heeft.

Deze lijn is met liefde en zorg gemaakt in samenwerking met personen met een fysieke of mentale beperking. Zij zijn de drijvende kracht achter de handvervaardigde producten. ME&MATS gaat over delen van geluk met mekaar.

De ME&MATS geur is mega fris en laat je huis heerlijk ruiken. De geur bestaat uit een combinatie van watermeloen, grapefruit en patchouli. Een geur die door iedereen lekker wordt gevonden. Daarom verwerken ze hun signature geur in al hun producten.

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord