Atelier Rebul

vrijdag 25 september 2020 in Nieuws.

Atelier Rebul

Het verhaal begint in 1895. De jonge Franse apotheker Cesar Rebul reisde naar Istanbul om zijn vader die er werkte te bezoeken. De stad met zijn unieke mix van ouderwetse mystiek en moderne handel sprak meteen tot zijn verbeelding. De ondernemer werd meteen in hem wakker. Hij vond in Rue de Pera de perfecte plek om de eerste pharmacy van Turkije te starten. In samenwerking met een stagair genaamd Kemal deden ze onderzoeken en ontwikkelingen. Die passie en fascinatie leidde tot de eerste eau de cologne in Turkije, een  prestigeuse rustgevende geur.

Tot op heden is Atelier Rebul gespecialiseerd in het creëren van formules in zijn eigen laboratorium. Alle lijnen voldoen aan de hoge eisen van de gezonheids- en schoonheidsbehoeften. De kennis wordt generatie op generatie doorgegeven. Met hun pharmaceutische wortels gecombineerd met de puurheid van de natuur en hun wetenschappelijke expertise zorgt Atelier Rebul voor een lijn met de hoogste kwaliteit met veilige ingrediënten voor het ganse gezin voor huid en ziel. (Parabenenvrij en niet getest op dieren)

Atelier Rebul, het prikkelen van al je zintuigen. Elegante geuren om je humeur op te fleuren. Ontdek hier in ons gamma jouw gevoel van vreugde.

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord