Nieuws

ME&MATS

zondag 21 maart 2021 in Nieuws.

ME&MATS een "Say you care" gamma met een bijzonder verhaal.

Astrid oprichtster van ME&MATS heeft een missie. Ze vraagt zich dagelijks af: waarom vertellen we mekaar niet vaker hoeveel we om mekaar geven. Waarom lukt het ons niet om dierbaren te troosten in moeilijke tijden? In antwoord op die vragen maakt Astrid het haar missie om jou aan te moedigen om vaker te zeggen: I CARE.

Astrid verloor zelf haar zoontje Mats een half uur na zijn geboorte. Maar na een periode van intens verdriet realiseerde ze zich dat die 30 liefdevolle, overweldigde minuten met Mats wel de gelukkigste uit haar leven waren.

Tot op de dag van vandaag is Mats nog altijd de inspiratie om het leven te vieren en haar liefde en vriendschap te delen. Met complimenten, knuffels, een lach, een traan. Dit is hoe ME&MATS ontstond, uit het besef dat elk moment, hoe verdrietig ook, een gouden randje heeft.

Deze lijn is met liefde en zorg gemaakt in samenwerking met personen met een fysieke of mentale beperking. Zij zijn de drijvende kracht achter de handvaardige producten. ME&MATS gaat over delen van geluk met mekaar.

De ME&MATS geur is mega fris en laat je huis heerlijk ruiken. De geur bestaat uit een combinatie van watermeloen, grapefruit en patchouli. Een geur die door iedereen lekker wordt gevonden. Daarom verwerken ze hun signature geur in al hun producten.

 

It's the 'unexpected beauty' that changes your life.

donderdag 18 februari 2021 in Actie.

Deze make-up look laat de schoonheid van de vrouw zien, subtiel uitgedrukt en tergelijkertijd verrassend. Een collectie met een onverwachte combinatie van 3D kleur-en lichteffecten welke holografisch steets lijken te veranderen. 

Kaart Blanche

donderdag 18 februari 2021 in Nieuws.

Spread some card love.

Ouderwetste kaartjes met een knipoog, of dat nu een grappig citaat, of moeilijke boodschap is. Kaart Blache heeft voor elk moment een kaartje klaar. Met Kaart Blache proberen we de wereld een klein beetje op te vrolijken. 

Atelier Rebul

vrijdag 25 september 2020 in Nieuws.

Het verhaal begint in 1895. De  jonge franse apotheker Cesar Rebul riesde naar Istanbul om zijn vader die er werkte te bezoeken. De stad met zijn unieke mix van ouderwetse mystiek en moderne handel sprak meteen tot zijn verbeelding. De ondernemer werd meteen in hem wakker. Hij vond in rue de Pera de perfecte plek om de eerste pharmacy van Turkije te starten. In samenwerking met een stagair genaamt Kemal deden ze onderzoeken en ontwikkelingen .Die passie en fascinatie leide tot de eerste eau de cologne in Turkije,een  prestigeuse rustgevende geur.

Tot op heden  is Atelier Rebul gespecialiseerd in het creêren van formules in zijn eigen laboratorium. Alle lijnen voldoen aan de hoge eisen van de gezonheids-en schoonheidsbehoeften.De kennis wordt generatie op generatie doorgegeven. Met hun pharmaceutische wortels gecombineerd met de puurheid van de natuur en hun wetenschappelijke expertise zorgt Atelier Rebul voor een lijn met de hoogste kwaliteit met veilige ingrediênten voor het ganse gezin voor huid en ziel.(Parabenenvrij en niet getest op dieren)

Atelier Rebul, het prikkelen van al je zintuigen. Elegante geuren om je humeur op te fleuren. Ontdek hier in ons gamma jouw gevoel van vreugde.

 

Wimperlifting "voor wie houdt van naturel"!

dinsdag 1 oktober 2019 in Nieuws.

Een krulling van de eigen wimpers door middel van de siliconen pads techniek. Deze behandeling kan worden toegepast op alle wimpers. Maar hoe langer de eigen natuurlijke wimper, hoe gekrulder het resultaat zal zijn. Deze techniek in combinatie met het verven van de wimpers zorgen voor een voor een fantastiche open blik die de ogen optisch groter maken. Geen fake maar naturel mooi!

Bij het maken van een afspraak overlopen wij nog enkle richtlijnen zodoende het resultaat van de behandeling optimaal is.

Duur: ca. 50min.  Prijs:€49 Excl. kleuring/ €57 Incl.kleuring

A Special Gift for you......

zondag 9 december 2018 in Nieuws.

Janzen indroduceert nieuwe onweerstaanbare giftsets.

Een geweldig cadeau voor je vrienden, familie of jezelf gepast voor alle gelegenheden.

Complete moments bevat 5 sensationele bodyproducten waaardoor elk badkamermoment in een complete welnessbeleving verandert.

De home & bodygiftset bestaat uit een mini Home Fragrance Sticks en een showerfoam, een ideale geschenk combinatie voor het huis en huid.

De parfums van JANZEN zijn geboren uit een voorliefde voor de rijkdom die ervaren wordt tijdens het reizen over de wereld. Stilstaan bij de kleinere dingen in het leven,  WERELDSE geuren en kleuren opnemen en tastbaar maken met deze home & bodylijn van JANZEN.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord