Behandelingen

Schoonheid begint bij het moment dat u beslist tijd te nemen voor jezelf.  Schenk de nodige aandacht , je huid, geest en lichaam verdienen het! 

Gelaatsverzorging

Je hebt maar 1 huid en deze kan je niet vervangen. Beschadigingen van onze huidcellen gebeuren elk dag door stress, medicijnen, roken, alcohol en voeding. Schenk daarom voldoende aandacht aan je huid en geef deze de nodige zorgen. Geniet daarenboven van deze ontspanning en voel je herboren. De behandeling wordt aangepast aan de noden en conditie van de huid en het is aanbevolen deze 6/8 wekelijks te herhalen. Om preventief te werken tegen huidveroudering geef ik u de vrijblijvende raad om uw verzorging ook thuis verder te zetten.

Make-up

Een basis make-up, net dat tikkeltje feller of stralen op je trouwdag? Er wordt gewerkt met een hypoallergene make-up lijn geschikt voor elk huidtype.

Wimperkleuring

Perfect voor mensen met blonde wimperharen. Bij het kleuren van de wimpers brengen we een donker pigment aan gedurende 10 minuten. Het schitterende resultaat blijft een 4 tal weken.

Wenkbrauwkleuring en epilatie

Er wordt gestart met een kleurbepaling waarna we overgaan tot de kleuring van de wenkbrauw. Bij het ontharen wordt gewerkt met hars en pincet. De wenkbrauwen accentueren onze gelaatsuitdrukkingen. Een mooi gevormde wenkbrauw bepaald de blik van je gelaat.

Power plate

Twee maal per week een 35/45- tal minuten resultaat gericht trainen met eenvoudige oefeningen waardoor de spieren aanspannen en je lichaam wordt verstevigd. We combineren indien gewenst de Pp training met een opwarming op de loopband (wandelen of lopen) en enkele oefeningen core.

Wimperlifting

Wimperkrulling één lifting van 'uw' eigen wimpers. Ideaal voor iemand die niet van to much houdt. Je ogen groter laten lijken, een open frisse blik of weerbarstige wimpers temmen. Deze krulling is bestand tegen water, zweten, tranen en zwemmen. Toepasbaar op alle wimpers en het perfecte resultaat in combinatie met een wimperkleuring. Don't fake it! Give your lashes a natural lift. 

Epilatie

Overtollige haartjes op gelaat of lichaam? Het scheren van elke dag beu? Kies dan voor film of strip hars . Zo bent u 3-6 weken verlost van de vervelende haargroei. De haren groeien zachter en duidelijk minder sterk terug.

Laserontharing

Kies voor deze techniek indien u definitief komaf wil maken met beharing. Samen bekijken we hoeveel sessies u nodig zal hebben. Deze is afhankelijk van de te ontharen zone, uw huidtype en haarstructuur.

Manicure

In vorm vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen, peeling, hydraterende handcreme en een verstevigende basislaag en/of kleurtje van Alessandro met lange houdbaarheid. Laat je handen verwennen, ze verdienen de nodige aandacht!

Pedicure

Een medische voetverzorging is geen overbodige luxe maar een noodzaak. Knippen, vijlen, verwijderen van eelt, likdoorns, kalknagels ... met inclusief een voetmassage. Bij sommige ziekenfondsen kan u tevens genieten van een tegemoetkoming.

Semi permanente nagellak 

Deze techniek is een langdurende nagellak. Permanente nagellak of ook gellak genoemd is al een tijdje de trend. Het heeft tal van voordelen in vergelijking met de gewone nagellak. Deze gekleurde lak houdt tussen de 10/14 dagen afhankelijk van de stevigheid van u eigen natuurlijke nagels.

 

R-line peelings

Wat doet een chemische peeling?  Een peeling zorgt ervoor dat de huid zich sneller vernieuw en geeft de celvernieuwing een boost. Fijne lijntjes, acne, littekens, pigmentvlekken en rosacea verminderen hierdoor. Daarnaast zorgt een peeling dat de huidstructuur verbetert. Je krijgt een gladdere, egalere en stralende huid. Peelings worden beschouwd als een versnelde vorm van exfoliatie, verkregen door de stimulatie van de huid. De diepte van de actie van de peeling maakt het mogelijkom de huid te revitaliseren en op te frissen. Een professionele peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder en steviger te maken en eventule pigmentvlekken te verzachten. Een huid met acne wordt na een peeling merkbaar rustiger. Een peeling kan bij elk huidtype worden toegepast, vooraf wordt alles besproken en duidelijk uitgelegd. Met deze behandeling zetten wij ook onze nieuwe Helight led lamp in voor een nog beter resultaat. Rood licht is ontzettend goed voor de huid en zorgt ervoor dat de cellen zich nog sneller vernieuwen. Door de vernieuwing wordt collageen en elastine aangemaakt, een fantastische combinatie om je huid in een goede conditie te houden. Gun jezelf die mooie en stralende huid. Kan in losse behandelingen, voor een optimaal resultaat is een kuur van 3 of 4 behandelingen en de naverzorging thuis een MUST.

Helight Pro rood licht therapie

Rood licht is supergoed voor je huid. Naarmate we ouder worden produceren de fibroblasten steeds minder collageen, hyaluronzuur en elastine vezels. Door dit krachtige rode licht kunnen we onze lamp inzetten bij verschillende huidindicaties maar het rode licht geeft ook een BOOST voor je algemeen welzijn en gemoedstoestand. Het gebruik van rode licht zorgt ervoor dat de huidcellen weer worden geactiveerd, krijgen meer energie en ze produceren weer meer collageen, hyaluronzuur en elastine vezels. De lamp wordt ingezet in combinatie met gelaatsverzorgingen, na peelings of kan los geboekt worden.

 IMG_4818.jpg  IMG_4830.jpg  IMG_4837.jpg  image51.jpg  IMG_4825.jpg  image3.jpg
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord