Behandelingen

Schoonheid begint bij het moment dat u beslist tijd te nemen voor jezelf.  Schenk de nodige aandacht , je huid en lichaam verdienen het!

Gelaatsverzorging

Je hebt maar 1 huid en deze kan je niet vervangen. Beschadigingen van onze huidcellen gebeuren elk dag door stress, medicijnen, roken, alcohol en voeding. Schenk daarom voldoende aandacht aan je huid en geef deze de nodige zorgen. Geniet daarenboven van deze ontspanning en voel je herboren. De behandeling wordt aangepast aan de noden en conditie van de huid en het is aanbevolen deze 6/8 wekelijks te herhalen. Om preventief te werken tegen huidveroudering geef ik u de vrijblijvende raad om uw verzorging ook thuis verder te zetten.

Make-up

Een basis make-up, net dat tikkeltje feller of stralen op je trouwdag? Er wordt gewerkt met een hypoallergene make-up lijn geschikt voor elk huidtype.

Wimperkleuring

Perfect voor mensen met blonde wimperharen. Bij het kleuren van de wimpers brengen we een donker pigment aan gedurende 10 minuten. Het schitterende resultaat blijft een 4 tal weken.

Wenkbrauwkleuring en epilatie

Er wordt gestart met een kleurbepaling waarna we overgaan tot de kleuring van de wenkbrauw. Bij het ontharen wordt gewerkt met hars en pincet. De wenkbrauwen accentueren onze gelaatsuitdrukkingen. Een mooi gevormde wenkbrauw bepaald de blik van je gelaat.

Power plate

Twee maal per week een 35/45- tal minuten resultaat gericht trainen met eenvoudige oefeningen waardoor de spieren aanspannen en je lichaam wordt verstevigd. We combineren indien gewenst de Pp training met een opwarming op de loopband (wandelen of lopen) en enkele oefeningen core.

Wimperlifting

Wimperkrulling één lifting van 'uw' eigen wimpers. Ideaal voor iemand die niet van to much houdt. Je ogen groter laten lijken, een open frisse blik of weerbarstige wimpers temmen. Deze krulling is bestand tegen water, zweten, tranen en zwemmen. Toepasbaar op alle wimpers en het perfecte resultaat in combinatie met een wimperkleuring. Don't fake it! Give your lashes a natural lift. 

Epilatie

Overtollige haartjes op gelaat of lichaam? Het scheren van elke dag beu? Kies dan voor film of strip hars . Zo bent u 3-6 weken verlost van de vervelende haargroei. De haren groeien zachter en duidelijk minder sterk terug.

Laserontharing

Kies voor deze techniek indien u definitief komaf wil maken met beharing. Samen bekijken we hoeveel sessies u nodig zal hebben. Deze is afhankelijk van de te ontharen zone, uw huidtype en haarstructuur.

Manicure

In vorm vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen, peeling, hydraterende handcreme en een verstevigende basislaag en/of kleurtje van Alessandro met lange houdbaarheid. Laat je handen verwennen, ze verdienen de nodige aandacht!

Pedicure

Een medische voetverzorging is geen overbodige luxe maar een noodzaak. Knippen, vijlen, verwijderen van eelt, likdoorns, kalknagels ... met inclusief een voetmassage. Bij sommige ziekenfondsen kan u tevens genieten van een tegemoetkoming.

Semi permanente nagellak 

Deze techniek is een langdurende nagellak. Permanente nagellak of ook gellak genoemd is al een tijdje de trend. Het heeft tal van voordelen in vergelijking met de gewone nagellak. Deze gekleurde lak houdt tussen de 10/14 dagen afhankelijk van de stevigheid van u eigen natuurlijke nagels.

 

 IMG_4818.jpg  IMG_4830.jpg  IMG_4837.jpg  image51.jpg  IMG_4825.jpg  image3.jpg
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord